TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kuzey Makedonya'dan katılan Onur Bugariç eczacılık sektöründen turizm sektörüne geçiş yaparak, tur programları yapmaya başladı. 

Başta Balkan ülkeleri olmak üzere Avrupa ülkelerine turlar düzenleyen  Onur Bugariç Almanya'nın Nürnberg ketinden bir izlenim paylaşıyor.


1. TKG üyesi Onur Bugariç Bosna Hersek'in güney bölgesi Hersek'den bir şelale fotoğrafı ile bizleri selamlıyor.  

Kuzey Makedonya'dan gruplar ile Avrupa ülkelerine geziler düzenlemekte, ayrıca Kuzey Makedonya'yı ziyaret eden Türk  konuklar için tarihi ve turistik programlar düzenlemektedir.

Bu  kapsamda, 2022 yılı  Eylül ayında Balkan turuna katılan TOBB çalışan Efe Ayden ile yakından ilgilenerek, TOBB2a selamlarını ilettiği için teşekkür ediyoruz ve değerli arkadaşımız yeni sektöründe bereketli kazançlar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19 Haziran-06 Temmuz 2005 tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Bursa ve Gaziantep illerinde gerçekleşen I. TKG programına Batı Trakya’dan 2 kişi, Kosova’dan 3 kişi, Makedonya’dan 2 kişi, Bulgaristan’dan 2 kişi, Romanya’dan 1 kişi ve Irak’tan 11 kişi olmak üzere toplam 21 katılımcı iştirak etmiştir.