TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG  programına Kuzey Makedonya’dan katılan Muaz Emin (ortada) Expomed Eurasia Fuarı'nda  EU Synergy şirketinin tanıtımını yaptı.


Expomed Eurasia Fuarı, dijital çözümleri fiziksel fuarın yüz yüze iletişim avantajıyla birleştirerek Expomed Eurasia Hybrid olarak 17-19 Mart 2022  tarihlerinde sektörü bir araya getirdi.

Fuarda 600'den fazla yerli ve yabancı katılımcı firma stant açtı. 5000 uluslararası ziyaretçi, Türkiye'den ise 19.000 ziyaretçi fuarda ağırlandı.

Expomed Eurasia Fuarı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.


18. TKG üyesi Muaz Emin (sağda) İstanbul'da bulunduğu sırada,  Vodafone Park sahasında  19 Mart 2022 Pazar günü oynanan Beşiktaş-Hatay Maçı sırasında Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi (ortada) ile tanışmaktan çok memnun oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Muaz Emin programa katıldığı dönemde Digitürk Balkanlar genel bayisi olan ve uydu anten satış, kurulum ve servis hizmetleri veren şirket sahibiydi. Makedonya Türk İşadamları Birliği ve Köprü Derneği üyesidir.