18. TKG programı üyesi Güner Mustafa (ortada) ve 20. TKG programı katılımcısı Emre Mustafa  (sağda), 18-21 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen İstanbul Automechanika Fuarında Yeni Bağlantılar Kurdu.

Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey işbirliği ile düzenlenen Automechanika Istanbul  2021 Plus fuarı, iki yıldan uzun süren bir aranın ardından tüm otomotiv endüstrisi profesyonelleri için yeni iş fırsatları ve ihracat için önemli potansiyele sahip iş bağlantıları kurma imkanı sundu.

Otomotiv endüstrisi, bayilik ticareti, bakım ve onarım segmenti için uluslararası buluşma noktası olan Automechanika Istanbul, tüm profesyoneller için iş geliştirme imkanları ve teknik bilgiler içeren kapsamlı bir ticaret platformudur.

 Fuarda 18 ülkeden toplam 652 katılımcı firma tanıtım yaptı ve 3 ulusal katılım alanı yer aldı. Toplam ziyyaretçi sayısı 32,758 olarak gerçekleşirken, Türkiye dışından 120 ülkeden  9,570 yabancı ziyaretçinin katılımımemnuniyet yarattı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı'na Yunanistan'ın Gümülcine kentinden katılan  Güner Mustafa (Gkiouner Moustafa)  Batı Trakya Bölgesinde  madeni yağ sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca, Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.


TOBB tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Emre Moustafa (sağ başta) akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir.