21. TKG  programına Ukrayna'dan katılan Anatolii Rybchuk (solda) dönem arkadaşı Murat Epli (sağda) ile birlikte Almanya'da 16.09.2022 Cuma günü buluşarak, yeni iş fırsatlarını değerlendirdi.


21. TKG programına Ukrayna'nın Liviv şehrinden katılan Anatolii Rybchuk Ukrayna-Rusya Savaşı başladığında 1 Mart 2022 tarihinde ailesi ile birlikte ülkemize gelerek, geçici olarak  İzmir'e yerleşmişti. Bir süre sonra koşulları değerlendirerek, Temmuz ayının ikinci yarısında Almanya'nın Baden-Baden şehrine  taşınmıştı.


21. TKG programına Almanya temsilcisi olarak katılan Murat Epli gıda sektöründe unlu mamuller üretimi yapan, ihracat ve ithalat konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. MÜSİAD Berlin Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na ona altı ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.