22. TKG üyesi Naib Hasanov (sol başta) ,17. TKG üyesi Ramin Aliyev (soldan 2.) 16-19 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen INTERFRESH Eurasia Yaş Sebze Meyve, Depolama, Ambalaj ve Lojistik Fuarı'nı 6. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Dr. Elshen Ebulhesenli tarafından oluşturulan Azerbaycan  alım heyeti ile birlikte ziyaret ettiler.

Türkiye’nin yaş sebze meyve alanında en büyük uluslararası fuarı olan Interfresh Eurasia Yaş Sebze ve Meyve Ambalaj, Depolama ve Lojistik Fuarı 2018 yılından itibaren ANFAŞ Expo Center'de düzenlenmektedir.

Teması 'Akıllı Paketleme' olan InterFresh Eurasıa 2019 Fuarı'nı 35'ülkeden profesyonel alıcılar ziyaret etti. İlk yıl 26 ülkeden gelen ziyaretçi ve katılımcı firmalarla başlayan fuar, ulusşararası alanda ilk olmasına rağmen büyük ilgi görmüştü. 

Dr. Elshen Ebulhesenli (ayakta) İnterfress Eurisia 2019 Fuarına T.C. Devletinin konuğu olarak alım heyeti kapsamında katılacak olan Azerbaycanlı girişimcileri büyük bir özenle belirledi.

TOBB  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı heyet başkanı Dr. Elshen Ebulhesenli T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği bünyesinde uzun yıllardır Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Boorsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan Ramil Aliyev  ve iş ortağı 22. TKG  üyesi  Naib Hasanov Türkiye’den temin ettikleri kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da resmi temsilcisi olan şirketi birlikte yönetmektedirler. İş ortakları Gavali adlıı bir marka geliştirerek, başkent Bakü'de ve Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te ikişer adet satış mağazası açmışlardır.