Kazakistan'dan 20. TKG üyesi  Serik Kulatayev  2022 yılı Ocak ayının ilk haftasında İstanbul, Ankara Kayseri ve Konya'yı ziyaret ederek, eski arkadaşları, hemşerileri ve  dostları ile buluştu. Tanıdıklarının evlerine konuk oldu, aileleri ile tanıştı, kaynaştı.

 Serik Kulatayev (sağda) Ankara'dan Kayseri'ye giderken Kapadokya bölgesini de ziyaret ederek, Üç Hisar Kalesi önünde mola verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programına Kazakistan'dan katılan Serik Kulatayev (soldan 2.)  tarım sektöründe faaliyet gösteren, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan şirket sahibidir.


Serik Kulatayev İstanbul'da bulunduğu sırada İstanbul'un ayakta kalmış en eski tarihi  yapılarından Ayasofya'yı da ziyaret etti. 

TOBB tarafından 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Pogramı'na yirmi ülkeden kırksekiz iş insanı  katılmıştır.

2-11 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşen protesto gösterileri sırasında Türkiye'de olan Serik Kulatayev arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz.