TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan Abdulghafur Karimzadah  (solda) bir süre önce Almanya'nın  Nürnberg  kentine yerleşmiştir. 

 

Abdulghafur Karimzadah  (solda)  Winterdienst Graf & Kittsteiner adında iş makineleri, kar küreme makineleri, bağ bahçe temizliği hizmeti veren  şirketin genel müdürü olarak çalışmaya başlamıştır. 


6. TKG üyesi Abdulghafur Karimzadah (solda) kısa sürede başarılı çalışmalara imza atmış ve sosyal projelere sponsorluk desteği vermeye başlamıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biirliği tarafından düzenlenen 6. TKG programına katılan değerli arkadaşımız Abdulghafur Karimzadah'ı başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyor ve gurur duyuyoruz.

Abdulghafur Karimzadah'ın çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasını ziyaret etmeniz  yeterli olacaktır. 

12-24 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 6.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmi ülkeden otuziki katılımcı iştirak etmiştir.