21. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Azamat Alymkulov (solda) 29-30 Haziran 2022 tarihlerinde Özbekistan'da bulunduğu sırada, dönem arkadaşları İbrahim Muminov (sağda) ve Bahodir Mardonov (ortada) ile görüşmekten çok memnun oldu. 

Taşkent'i ziyaret eden tüm TKG üyelerini kucaklayan ve ağırlayan İbrahim Muminov ve Bahodir Mardonov arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

21. TKG Programına Özbekistan'dan katılan İbrahim Muminov (gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. 


Bişkek Tekstil Geliştirme Merkezi yöneticisi olarak görev yapmakta olan 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Azamat Alymkulov (solda)  programa katıldığı dönemde konfeksiyon makineleri ve tekstil ticareti yapan şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktaydı.

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği ve Avrasya İş Kulübü üyesi olan Azamat Alymkulov EskişehiriAnadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. TKG programı katılımcısı Bahodir Mardonov (ortada) gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

TKG üyelerinin birbirlerini ziyaret etmelerinden ve dönem arkadaşlarının buluşmalarından çok memnun olmaktayız. Bu birliktelikler TKG Ailemize güç vermektedir.