TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan Timur Lukmanov  2021 yılınıın Eylül ayının ikinci yarısında bir heyet ile birlikte İstanbul'u ziyaret ederek, bir dizi işbirliği görüşmesi yaptı.

Timur Lukmano(sağ başta) İstanbul Ticaret Odası ile yararlı görüşmeler yaptı. İTO Uluslararası İlişkiler Müdürü Senem Çeşmecioğlu Erdoğan (sağdan 2.) ile Opora Rusia üyelerinden oluşan bir heyetin İstanbul Ticaret Odası üyeleri ile ikili iş görüşmeleri yapması için ilke olarak anlaştı.

21. TKG programı üyesi Timur Lukmanov Rusya OPORA (Küçük ve Orta Ölçekli İşetmeler İdaresi’nin Başkurdistan şube müdürüdür.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir


Timur Lukmanov  (sağdan 2.) İstanbul'da başta Ticaret Bakanlığı yöneticileri olmak üzere çeşitli kişi ve kurumlarla iş görüşmeleri yapmış, yeni bağlantılar kurmuştur.

Timur Lukman (soldan 2.) İstanbul'da bulunduğu sırada 23 Eylül 2020 tarihinde açılmış olan Başkortostan Cumhuriyeti Kongre Ofisini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve işbirliği fırsatlarını değerlendirdi. 

Timur Lukman'ın İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten uıklaşmak mümkündür.