İran'dan 21. TKG programı üyesi Amin Rajabpour Moghaddam (solda) başkanlığındaki işadamları heyeti MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka'nın (sağda) daveti üzerine Konya'yı ziyaret etti.

İran Alım Heyeti üyeleri  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı  ile görüştükten sonra Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti 

Amin Rajabpour Moghaddam başkanlığında İran alım heyeti heyeti 18-21 Kasım 2020  tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkez'nde düzenlenen Müsiad Expo Fuarı'nı ziyaret etti.

İki yılda bir gerçekleşen  MÜSİAD EXPO Fuarna Özbekistan, Pakistan, Kazakistan, Sudan, Libya, Katar, Nijerya, Güney Afrika, İran, Irak ve Venezuela başta olmak üzere, 50 ülkeden 400 yabancı alım heyeti katılmıştır.

Yenilikleri kucaklayan ve global trendleri takip eden MÜSİAD EXPO Fuarı, dünya çapında destek ve talep görmektedir. Birçok farklı sektörden katılımcıyı ağırlayan fuar kapsamında düzenlenen organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmeleri ile Türkiye’nin ticari bağları gelişmektedir. 

21. TKG programı üyesi Amin Rajabpour Moghaddam Horasan kökenlidir. Avşar Türküdür. Uluslararası fuar ve sergiler düzenleyen, ticari heyetler oluşturan, dış ticaret konularında danışmanlık hizmeti veren, ayrıca  çelik ürünleri, gıda ve tarım ürünleri ticareti yapan, turizm konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD İran,  İran-Türkiye Ortak Odası,  İran Ticaret, Sanayi ve  Madenler Odası, İran Kooperatif Odası üyesidir.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.