Kuzey Makedonya Ekonomi Bakanı Kreshnik Bekteshi, resmi Ankara ziyareti kapsamında  8 Şubat 2021 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni (TOBB) ziyaret ederek, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Kopuz ile görüştü.

Görüşmede Türkiye ile Kuzey Makedonya arasında yürürlükte olan serbest ticaret anlaşmasının yenilenmesi, Türkiye-Makedonya Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kurulması konuları gündeme gelmiş olup, ikili ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.​

TOBB web sayfasında yayınlanan habere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye - Makedonya Çalışma Yemeği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın ev sahipliğinde, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ve Makedonya Ekonomi Odası Başkanı Branko Azeski’nin katılımıyla İstanbul’da yapıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Makedonya Başbakanı Zoran Zaev, Türkiye'ye gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında 11 Şubat 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen çalışma yemeğine katıldı.​​

Çalışma yemeğine Makedonya'dan bakan ve milletvekillerinden oluşan bir heyet, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara ve Türk yatırımcılar da katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.