18. TKG üyesi Fazlybek Mustanov (sağda) Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da 17 Mayıs 2019 Perşembe günü düzenlenen Türk Ticaret ve Sanayi Odası Tüzüğü'nün imza töreninde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (sağda) ile görüşmekten çok memnun oldu.

TOBB  tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Fazlybek Mustanov madencilik alanında faaliyet gösteren ve altın madeni işleten şirketin üst düzey yöneticisi iken, bu görevinden ayrılıp, Çocuk Futbol Kulübü kurmuş ve  özellikle Portekiz takımı ile  işbirlikleri geliştirerek, başkanlığını yürüttüğü Çocuk Futbol Kulübü  ile  başarılı faaliyetler gerçekleştirmektedir.