5. TKG üyesi Sabahattin Al Salihi (önde, soldan 3.)  yapılan seçimlerde Kerkük Ticaret ve  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

1. TKG üyesi Nuri Salihi (önde sağdan 2.) yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak temsilcisi olarak katılan Sabahaldeen Al Salihi inşaat ve genel ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ankara, Bursa, İstanbul ve Gaziantep'te düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Nuri Salihi (sol başta) devlet ihaleleri üzerinden genel ticaret ve inşaat müteahhitliği, hastane inşaatı ve  ekipman temini, jeneratör ve elektrik pano istasyonları satış ve uygulama işleri yapan şirket sahibidir. Bir süre önce turizm sektöründe faaliyet göstermek amacıyla yeni bir şirket kurarak, uçak bileti satışına başlamıştır.

Nuri Salihi uzun yıllardır Kerkük Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.  Kızılay'ın Kerkük  temsilciliğini gönüllü olarak üstlenmiştir.