Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Kuruluş Anlaşması 17 Aralık 2019 tarihinde başkent Tiran'da imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı  Ines Mucostepa’nin ev sahipliğinde Tiran’da gerçekleştirilen Balkan Odalar Birliği (ABC) Genel Kuruluna katıldı.

Toplantı kapsamında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (sağda) ve Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Ines Mucostepa(solda), Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj’in huzurunda Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kuruluş anlaşmasını imzaladı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.