21. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Stavropol Bölgesi Kurskaya şehrinden katılan Yasha Mardaliev (ortada) Kazakistan'ın Almaty kentinde dönem arkadaşları Zhomart Shirimbayev  (solda) ve  Yerzat Osmanov (sağda) ile buluşmaktan çok memnun oldu.

Yasha Mardaliev  (solda) genel ticaret ve catering alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Zhomart Shirimbayev (solda) inşaat malzemeleri (beton, bordür, beton kanalizasyon halkaları üreten şirket sahibidir. Şirketin çimento depolama siloları vardır.

21. TKG programı katılımcısı Yerzat Ospanov (sağda), kuru yemiş ve kuru meyve sektöründe toptan ticaret yapan şirket sahibidir. ATAMEKKEN Ticaret Odası üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde gerçekleşmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.