6. TKG Programına Moldova'dan katılan Valentina Uzun (ortada) Azerbaycan ziyareti sırasında 17 Nisan 2022  Pazar günü dönem arkadaşları Dr. Elshen Ebulhasanlı (sağda) ve Elnur Jabbarlı (solda) ile görüşmekten çok memnun oldu.

Valentina Uzun iftar sofrasında buluştuğu dönem arkadaşları ile Nisan 2007'de başlayan dostluklarını  aradan geçen on beş yılda düzenli geliştirmeye özen gösterdi.

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'nın Gagavuzya  Cumhuriyeti'ni temsilen katılan Valentina Uzun Azamet  şirketler grubunun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra başta üzüm olmak üzere çeşitli meyve ve sebze çekirdeklerinden soğuk baskı yöntemiyle Biateca markasıyla yağ üretmektedir. Bayisi olduğu çeşitli Türk markalarının bisküvi, şekerleme vb ürünlerinin toptan ticaretine devam etmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. TKG  programı heyet başkanı Dr. Elshen Ebulhesenli (sağda) T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği bünyesinde uzun yıllardır Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

6. TKG programı üyesi ELNUR JABBARLI konut, hastane vb inşaat işleri, müteahhitlik hizmetleri yapmaktadır. Mobilya, tekstil, oto boyası ve yedek parça ticareti yapmaktadır.