Almanya'dan 12. TKG üyesi Süreyya İnal aile yakınlarının 20 Haziran 2022'de İzmir'de gerçekleşen  düğününe oğlu ile birlikte katılarak, neşeli anlar paylaştı. 

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan Süreyya İnal mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi Myumyun Sali Myumyun (sağda) ve kardeşi 22. TKG üyesi Seyhan Sali Myumyun (solda) ile birlikte  19 Haziran 2022 Pazar günü Tekirdağ'ın Saray  ilçesinde düzenlenen aile yakınlarının düğününe katıldı.

Myumyun Sali Myumyun (Mumin Sali Mumin) 14 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerinde Haskova'dan milletvekili seçilerek, Sofya'daki Bulgaristan Meclisi'ne girmeyi hak kazanmıştır.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 16. TKG programı katılımcısı Myumyun Sali Myumyun spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

25 Kasım–05 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na kırk altı katılımcı iştirak etmiştir.  

22. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan Seyhan Sali Myumyun (önde, solda) Djenny line aile şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Şirket tekstil sektöründe faaliyet göstermekte ve spor giyim üretimi yapmakta, perakende ve toptan tekstil ürünleri ticareti ile uğraşmaktadır. Ayrıca, Haskovo şehrinde iki restoran ve iki spor sahası işletmektedir. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir.

TOBB tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na ondokuz ülkeden kırkdokuz katılımcı iştirak etmiştir.

21. TKG programına Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan Bulat Gatin, görev yaptığı dış ticaret şirketine İzmir Ticaret Odası tarafından takdirname  verilmesi nedeniyle 20 Haziran 2022 tarihinde İzmir TO'nı ziyaret etti.


Bulat Gatin bir yıl önce ailesini Antalya'nın Alanya ilçesine yerleştirmiş ve kendisi yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşamaya başlamıştı. Halen Türkiye ile Rusya Federasyonu coğrafyası arasında dış ticaret konularında faaliyet göstermektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Bulat Gatin programa katıldığı sırada toz boya ve gümüş metal alaşımlar şirketlerinin bayiliğini yapmaktaydı.   

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. TKG Programı'na ona altı ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.


20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan Dr. Dowran Orazgylyjow pandemi süreci sonrasında 2022 yılının Haziran ayının ilk haftasında İstanbul'u ziyaret etmekten memnun oldu.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dr. Dowran Orazgylyjow Türkmenistan pazarında iş yapan Türk ve yabancı şirketlere hukuk, yönetim, muhasebe konularında hizmet sunan, medya, tercüme, eğitim ve insan kaynakları konularında faaliyet gösteren, “Atavatan Türkmenistan” internet gazetesini yayınlayan şirketler grubu sahibidir. 

30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy’de düzenlenen “20.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na 20 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 48 katılımcı iştirak etmiştir.