22. TKG Heyet Başkanı Gürsel İngilizov  (sağdan 2.) eşi ile birlikte  2020 yılı Şubat ayında dönem arkadaşı Berat Aliji'nin (sağ başta) Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da mimarlık ofisi açılışına katılarak, destek verdi ve başarılar diledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 22. TKG programı'na Kuzey Makedonya temsilcisi olarak katılan Berat Aliji mimar olarak çalışmakta, çeşitli dekorasyon projelerinin tasarlanması ve uygulanması işleri yapmaktadır. 

22. TKG programına Bulgaristan'dan katılan ve heyet başkanlığını üstlenen Gürsel İngilizov (solda) ayakkabı sektöründe faaliyet göstermektedir. Ingiliz Group LLC Firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Bulgaristan'da 2 fabrikanın yanı sıra İzmir'deki fabrika ile toplam 3 fabrikada  ayakkabı, kalıp, taban astarı ve jurdan taban üretmektedir.

TOBB tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na on dokuz ülkeden kırk dokuz katılımcı iştirak etmiştir.