21. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Ermek Omuraliev (ortada) Özbekistan İş Forumu sırasında tanışmış olduğu 12. TKG programı üyesi Umid Mahmudov (sağda) ile yeniden görüşmekten memnun oldu.

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Umid Mahmudov programa katıldığı sırada bisküvi ve çikolata üretimi yapan şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktaydı. 

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Ermek Omuraliev (sağda) Özbekistan ziyaretinde dönem arkadaşları İbrahim Muminov (solda) ve Bahodir Mardonov (sağdan 2.)  tarafından memnuniyetle konuk edildi.  

21. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlelen Ermek Omuraliev Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesi mezunudur. Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yaşamaktadır. Programa katıldığı sırada Enerji ve madencilik sektörlerinde yabancı yatırımcılarla yerel iş ortağı olarak çalışan, iş geliştirme danışmanlık hizmeti sağlayan, tarım aletleri ve ekipmanı ile fidan ticareti yapan, meyve ve sebze işleme konularında faaliyet gösteren şirket sahibiydi. Halen Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü (Director of Economic Diplomacy) olarak görev yapmaktadır. Türkiye Mezunları Derneği kurucuları arasındadır. Egemendik Derneği Başkanı olarak görev yapmıştır. T.C. Bişkek Büyükelçiliği desteği ile kurulan Avrasya İş Kulubü Başkanlığını üstlenmiştir.

İbrahim Muminov başkent Taşkent'te yaşamaktadır. Gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafında düzenlenen 21. TKG programı katılımcısı Bahodir Mardonov gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.