Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DIHK) Başkanı Peter Adrian ve beraberindeki heyet için 12 Eylül 2022 Pazartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB’da bir çalışma yemeği düzenlendi.​

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz  (sağdan 2.) çalışma yemeğine katılarak, konuklara ilgilendi.

Türkiye ve Almanya'nın ekonomik ilişkilerinin görüşüldüğü yemekte TOBB'un faaliyetleri hakkında konuklara sunum yapıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere ve çalışma yemeğine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve DHIK Başkanı Peter Adrian ile beraberindeki çalışma arkadaşları 12 Eylül 2022 Pazartesi günü T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi ziyaret etti.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntısına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.