Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı  Türkiye Mezunları Prrogramı Koordinatörü  Servet Turan (solda) ve uzman İsmail özsoy (sağda) 24  Aralık 2021 Cuma günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni ziyaret ederek, Türkiye Mezunları Portalı hakkında bilgi vererek, Mezun Platformun geliştirilmesi için işbirliği  yapılmasını önemini vurguladı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba  Topluluklar Başkanlığı üniversite eğitimlerini ülkemizde tamamlayan öğrencilerle mezun olduktan sonra da iletişimi sürdürmek amacıyla başlatmış olduğu Türkiye Mezunları Programı kapsamında çok çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

Türkiye Mezunları Programı kapsamında yürütülen faaliyetler şu başlıklar altında toplanmaktadır:  Türkiye Mezunları Portalı, Mezun Ağı Geliştirme Destek Programı (MAG), Kurumsal Görünürlük Ve İletişim Destek Programı (KGİ), Akademik Teşvik Programı, Potansiyel Mezun Atölyeleri, Türkiye Mezunları E-Bülteni, Türkiye Bursları Tanıtım Ve Oryantasyon Programları, Türkiye Mezunları Akademisi, Türkiye Mezun Dernekleri Kapasite Geliştirme Programları, Türkiye Mezun Ödülleri ve Türkiye Mezunu İş İnsanları – Türk İş Dünyası Buluşmaları.

Türkiye Mezunları Programı hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi, gerekmektedir.