7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Dernek Başkanı Muhit İnce (solda) olarak, OSTIM Teknik Üniversitesi ve Kuzey Kıbrıs GİAD tarafından düzenlenen “KKTC’nin Kalkınma ve Vizyon Çalıştay Sunumu”na Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın (sağda)  katılmasından çok memnun oldu. 


Kuzey Kıbrıs Genç İş Adamları Derneği ve Ostim Teknik Üniversitesi iş birliğiyle yapılan KKTC Stratejik Kalkınma Modeli Çalıştayı sonuçları 6 Haziran 2022 Pazartesi günü Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda yapılan etkinlikte açıklandı.

Ses Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

7. TKG programı katılımcısı Muhit İnce Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak  görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 7. TKG programına yirmi ülkeden otuz dört girişimci katılmıştır.

11. TKG programı'na Almanya temsilcisi olarak ikiz kardeşi Dr. Necdet Doğan ile birlikte katılan Dr. Nejat Doğan (solda) Federal Şansölye Olaf Scholz'un himayesinde  düzenlenen  "Geh Dein Weg  Entegrasyon Programının 10. yıldönümüne danışman olarak davet edilmekten mutlu oldu. Törene eski Federal Başkan Christian Wulff ve Devlet Bakanı Reem Alabali-Radovan gibi üst düzey yöneticiler katıldı. 


11. TKG üyesi Dr. Nejat Doğan (solda) T.C. Berlin'e atanan  Büyükelçi Ahmet Başar Şen'i ziyaret ederek, "Berlin'e hoş geldiniz"  dedi ve iyi  dileklerini sundu.

TOBB  tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Dr. Nejat Doğan Daimler Türk Treff ekibinde yönetici olarak görev yapmaktadır.