Yıllar önce aynı şirkette birlikte çalışmış olan 6. TKG programı üyesi Oybek  Kurbanov (solda) ve 12. TKG programı katılımcısı Umid Mahmudov (sağda)  aynı dönemden ortak bir arkadaşları ile başkent Taşkent'te buluştuklarında TKG ailesini  bu özel  fotoğraf ile  selamladılar.

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan temsilcisi olarak katılan  Oybek Kurbanov  SAMITOL Grup şirketleri başkanıdır. İnşaat malzemesi, kuruyemiş, deri ve hediyelik eşya dış ticareti ve inşaat taahhüt işleri konusunda da faaliyet gösteriyor. Devlet tarafından ihale edilen başkent Taşkent ve diğer şehirlerde şehir içi aydınlatma projeleri ve yapımını üstlenmiştir. Şeker hastalığına iyi gelen doğal tabletlerin toptan satışını ve imalatını yapmaktadır. Ayrıca turizm şirketi sahibidir. Türkiye ile Özbekistan arasında turlar düzenlemektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara,  Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimcilik Programı üyesi Umid Mahmudov programa katıldığı sırada bisküvi ve çikolata üretimi yapan şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktayken ayrıca süt ürünleri, yoğurt, ayran ve peynir üretimi yapan kendi aile şirketi ile de ilgilenmekteydi. Son dönemde ise, kendi şirketini kurarak genel ticaret yapmakta ve Özbekistan'da yatırım yapan Türk şirketlerine danışmanlık hizmeti vermektedir.