11. TKG programına Romanya'dan katılan Taner Curtacai (sağda)  ve eşi 15. TKG programı üyesi Necla Curtacai (solda) 7-13 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleşen BAE ziyareti sırasında Abudabi ve Dubai kentlerini ziyaret ziyaret etti.

Taner ve Nejla Curtacai Dubai'de bulunan dünyanın en yüksek kulesi Burj Khalifa'nın seyir terasında olmanın heyecanını paylaştılar.

 

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesi Taner Curtacai programa katıldığı sırada genel ticaret ile uğraşmaktaydı. Halen kafe işletmeciliği yapmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Giirimciler Programı'na Köstence'den katılan Nejla Curtacai mali müşavirlik ve muhasebe hizmetleri veren şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

11. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak atılan Kenan Ashti eşi ve oğlu ile birlikte 27 Şubat  5 Mart 2022 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etti.

Abudabi ve Dubai'nin popüler bölgelerini ziyaret eden Kenan Ashti ailesi ile birlikte dünyanın gözde tatil beldelerini sırayla ziyaret etmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. TKG programı üyesi Kenan Aşçızade konut, iş merkezi, vb bina inşaatı yapan firma sahibidir. Ayrıca emlak sektöründe  alım-satım ve kiralama konularında faaliyet göstermektedir.  Melek Passa Vakfı ve Rodos Ticaret Odası üyesidir.