10. TKG Üyesi Jamshid Saeedi  (sol başta)  Özbekistan ziyareti sırasında  21. TKG programının Adana ve Mersin bölümünde tanışmış olduğu İbrahim Muminov  (soldan 2.) ve Bahodir Mardonov ile  yeniden görüşmekten çok  memnun oldu.

10.  TKG üyesi  Jamshid Saeedi (sağ başta) yatırım ortamını araştırmak ve yeni bağlantılar kurmak amacıyla 2021 Şubat ayının ikinci yarısında  kardeşi ile birlikte Özbekistan'ı ziyaret ettiği sırada 21. TKG üyeleri ile buluştu. 


İbrahim Muminov (sağda) 10. TKG üyesi Jamshid Saeedi (solda) için Özbekistan'ın tarihi bölgelerinden Şehr-i-Sebz  kentine üç günlük bir gezi düzenledi ve konuğunu kendi köyünde ağırladı.

Şehr-i Sebz (Özbekçe: Shahrisabz) Özbekistan Cumhuriyeti'nin Kaşkaderya ilinin Şehr-i-Sebz İlçesi'nde bulunan şehirdir. Timur annesi içinn kurmuştur.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı İbrahim Muminov (soldan 2.) başkent Taşkent'te yaşamaktadır. Gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. TKG programı katılımcısı Bahodir Mardonov (sol başta)  gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'ın başkenti  Kabil'den katılan Jamshid Saeedi inşaat yapımı, strafor üretimi, alüminyum ve pvc pencere, kapı üretimi konularında  faaliyet gösteren şirket sahibidir.