TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programına Afganistan adına katılan Jawid Mukhtar  (sağdan 2.)  15 Şubat 2022 Salı günü TC Dışişleri Bakan Yardımcısı  Yavuz Selim Kıran  (solda)  ile görüştü.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Mohammad Jawid Mukhtar (sağda) Afganistan, Tacikistan, Birleşik Arap Emirlikleri-Duıbai, Özbekistan, Kazakistan ve Türkiye’de inşaat, makine, kimya endüstrisi, plastik sanayi-PVC, bilişim, lojistik, genel ticaret ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren, inşaat malzemeleri ithalat ve ihracatı yapan, dayanıklı tüketim ev aletleri imalatı ve ithalatı yapan, Toyota Afganistan ana bayiliğini üstlenmiş olan  kolej düzeyinde İngilizce eğitim veren ilkokul ve ortaokulu olan şirketler grubu sahibi ve üst düzey yöneticidir. Afganistan Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Odası, BAE Ticaret Odası ve Duşanbe Ticaret Odası üyesidir.