22. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Talantbek Matkerim UUlu (ortada) 2021 yılının Şubat ayının ikinci yarısında gerçekleştirdiği İran ziyareti sırasında yeni bağlantılar kurdu ve verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Talantbek Matkerim Uulu (sağdan 4.) UBS Transit şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lojistik ve taşıma sektöründe faaliyet göstermektedir. Kırgızistan Cumhuriyeti Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Şirketleri Birliği’nde Transport ve lojistik biriminin de yöneticisidir. Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

Talantbek Matkerim UUlu (solda)  başkent Tahran'daki iş görüşmelerinin ardından arkadaşları ile birlikte tarihi Meşhed kentini de ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. TKG programına on dokuz ülkeden kırk dokuz  katılımcı iştirak etmiştir.