21. TKG programına İran'dan katılan Amin Rajabpour Moghaddam (solda) ve Afganistan'dan Haq Birdi (Hakberdi) Abdullah (sağ başta) 19 Ağustos 2022 Cuma günü dönem arkadaşları  Tatiana Çelebi'yi (soldan 2.) Moldova İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki makamında ziyaret etti.

21. TKG programına Gagavuzya Yeri Özerk Bölgesi temsilcisi olarak katılan Tatiana Çelebi programdan sonra  Moldova'nın İstanbul Başkonsolosluğu nezdine 2. Katip olarak göreve başlamıştır.

İran'dan 21. TKG programı üyesi Amin Rajabpour Moghaddam Horasan kökenlidir. Avşar Türküdür. Uluslararası fuar ve sergiler düzenleyen, ticari heyetler oluşturan, dış ticaret konularında danışmanlık hizmeti veren, ayrıca çelik ürünleri, gıda ve tarım ürünleri ticareti yapan, turizm konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD İran, İran-Türkiye Ortak Odası,  İran Ticaret, Sanayi ve  Madenler Odası, İran Kooperatif Odası üyesidir.

Genel ticaretle uğraşan Haq Birdi (Hakberdi) Abdullah 21. TKG programından sonra tam zamanlı olarak ailesinin yaşadığı Bursa'ya yerleşmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  16 ülkeden katılan 47 iş insanı katılmıştır.