TKG üyeleri 18 Mayıs 2021 Salı günü Zoom ortamında ikinci kez buluşarak, Türkiye'de bir ortak  şirket kurarak, birlikte serada gül üretme  projesini bir kez daha değerlendirdi. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programlarına  katılan iş insanları, 22. TKG üyelerinin çağrısını kalbul ederek, 12 Ocak 2021 tarihinde zoom ortamında buluşarak, ortak yatırırm projesini değerlendirmişti.

TKG web sayfamızda  yayınlanan toplantı haberine  bu linkten ulaşmak mümkündür.

12 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk zoom toplantısına doksan üye katılmış, toplantının ardından  kurulan özel whatsapp grubuna ise  yetmiş kişi üye olmuştu.

Bu yetmiş TKG üyesi ortak şirket  kurarak, serada gül yetiştirme projesini dört ay süresince whatsapp  ortamında detaylı olarak görüşmüştür. Girişimci komite üyeleri yeniden Türkiye'ye gelerek, Afyon'da konunun uzmanları ile toplantı yaptı. Komite bu ziyaret sırasında arazi araştırması  da  gerçekleştirdi. Serada gül yetiştirme projesinin kesin fizibilitesinin yapılması sağlandı. 


18 Mayıs 2021 Salı günü gerçekleşen zoom toplantısında, katılımcıalrın 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü İstanbul'da toplanarak, şirket kurulması için işlemleri başlatmasına karar verildi.