22. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Talantbek Matkerimuulu (sağda) babasının sağlık kontrolleri nedeniyle Ankara'da bulunduğu haftada 14 Aralık 2021 Salı günü babası ile birlikte TOBB'u ziyaret ederek, öğle yemeğine konuk oldu.


Talantbek Matkerimuulu (sağda) TOBB'un Taşıma ve Lojistik Daire Başkanlığı Uluslararası Geçiş Belgeleri Müdürlüğü  elemanlarından Ali Çiçek (sağda)  ile Tır Geçiş Belgeleri  konusunda uygulamada karşılaşaılan sorunlar hakkkında görüş alışverişinde bulundu.


Talantbek Matkerimuulu UBS Transit A.Ş. şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lojistik ve taşıma sektöründe faaliyet göstermektedir. Kırgızistan Cumhuriyeti Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Şirketleri Birliği’nde Transport ve lojistik biriminin de yöneticisidir. Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.


20. TKG programı katılımcısı Talantbek Matkerimuulu (sağda) babasına Ankara'yı tanıtırken, 9 Aralık 20212 Perşembe günü ANITKABİR'i de ziyaret etmesine ve ATATÜRK'ü  selamlamasına öncelik verdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. TKG programına on dokuz ülkeden kırk dokuz  katılımcı iştirak etmiştir.