7. TKG programı katılımcısı ve  KKTC Genç İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Muhit İnce (sağda) 24 Aralık 2021 Cuma günü gerçekleşen TOBB ziyareti sırasında eski Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdür Yardımcısı Şahin Yaman (solda) ile buluştu.

Muhit İnce ve KKTC kökenli Şahin Yaman Türkiye Odalar Borsalar Birliği Sosyal Tesislerindeki öğle yemeğinde KKTC ekonomisinin geliştirilmesi için yapılabilecek projeler için görüş alışverişinde bulundular.

Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği Başkanı Muhit İnce (sağda) Ankara'da bulunduğu sırada  Bilkent Otel'de düzenlenen bir ekonomik değerlendirme toplantısına katıldı. 

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Muhit İnce (sağda) Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak  görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

TOBB tarafından 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 7. TKG programına yirmi ülkeden otuzdört girişimci katılmıştır.