8. TKG programı katılımcısı Bora Öztelcen (solda) TOBB Başkanının Mönchengladbach Tekstil Akademisi ve Teksil Müzesi ziyaretine eşlik etti.  

Bora Öztelcan Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası TATSO Genel Kurulu Yönetim Kurulu üyesi olarak  görev yapmaktadır. 


8. TKG üyesi Bora Öztelcan (sağdan 2.)  Tekstil Akademisi  ve benzeri mesleki eğiitm kurumlarının Almanya'nın ekonomisinin temel unsurlarından biri olduğuna inanmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. Königs’in davetiyle Mönchengladbach Tekstil Akademisi’ni ziyaret etti.​

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Bora Öztelcan (soldan 3.) program süresince TOBB Başkanına eşlik ederek, bilgilendirmede bulundu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki  heyet üyeleri Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. Königs’in aynı zamanda Mönchengladbach  Boessia Futbol Kulübü Başkanı olması  nedeniyle Borussia-Park Stadı'nda düzenlediği öğle yemeğine katılarak, farklı bir atmosferde Türkiye ve Almanya arasındaki ekonomik ilişkileri konuşmaya devam ettiler

TOBB tarafından 2-18 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen 8. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine Almanya'dan katılan Bora Öztelcan Almanya'da çeşitli Türk şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra  2020 yılında lojistik şirketini satın alarak, kendi iş yerinin sahibi oldu. Bu şirket aynı zamanda inşaat malzemeleri dağıtımı ile ilgilenmektedir.