TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (sağdan 4.) Ticarert Bakanı Ruhsar Pekcan ile birlikte 2 Nisan 2021 Cuma günü gerçekleştirdiği Azerbaycan ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu (soldan 4.) kabul etti.

Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu (soldan 4.) kabul etti.​​

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov'un katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye ve Azerbaycan iş dünyasındaki STK başkanlarıyla yuvarlak masa toplantısına iştirak etti.​

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.