20. TKG programına Arnavutluk'tan katılan Eni Xheko ATTSO Başkanı olarak, 26 Nisan 2022 Salı günü  T.C. Büyükelçiliği temsilcileri, başkent Tiran'da faaliyet gösteren Türk kuruluşların temsilcileri ile yerel ve uluslararası iş çevrelerinin temsilcilerinin katıldığı ATTSO'nun geleneksel iftar yemeğinde konukları ağırladı.

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programı katılımcısı ve Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eni Xheko  Mak Albania Hotel’de gerçekleştirilen  geleneksel iftar yemeğinde, Arnavutluk’ta bulunan Türk diplomatik misyonu, diğer sanayi ve ticaret odalarının temsilcileri, Makedonya-Türk Ticaret Odası temsilciler ile yakından ilgilendi.

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan iftar yemeği haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Eni Xheko  başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aile işletmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası ve Arnavutluk-ABD Ticaret Odası üyesidir. Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı görevini yürütmektedir

ATTSO'nun iftar yemeğine ait farklı fotoğraflara 20. TKG programı katılımcısı Eni Xheko'nun facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

İki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yaptığı çalışmalar nedeniyle 20. TKG üyesi Eni Xheko 'ya teşekkür ederiz.