21. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstelenen Ermek Omuraliyev (ortada) 11 Kasım 2021 tarihinde İstanbul'da düzenlenen Türkiye-Türk Cumhuriyetleri Ekonomi ve Ticaret Konferansı kapsamında gerçekleşen "Yatırım Fırsatları ve Yatırım Ortamının İyileştirilmesi" panelinde konuşma yaptı.


İstanbul’da Conrad Otel’de Ticaret Bakanlığı ve DEİK işbirliğinde gerçekleştirilen Türkiye - Türk Cumhuriyetleri Ekonomi ve Ticaret Konferansı’na TOBB ve Türk TSO Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Ticaret Bakanı Mehmet Muş, DEİK Başkanı Nail Olpak, Azerbaycan Ekonomi Bakanı  Mikayil Cabbarov, Kazakistan Ekonomi Bakan Yardımcısı Alibek Kuantyrov ve Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi ve Ticaret Bakanı Daniyar Amangeldiev de katıldı.

Türk devletlerinin bağımsızlığının 30. yılı dolayısıyla düzenlenen Türkiye - Türk Cumhuriyetleri Ekonomi ve Ticaret Konferansı’nda konuşan TOBB ve Türk TSO Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (ön sırada, soldan 3.) ticareti geliştirebilmek için daha fazla işbirliğine ihtiyaç olduğunu söyledi.​

21. TKG programı heyet başkanı Ermek Omuraliev (3. sırada sağ başta) açılış törenine katılarak, liderlerin konuşmalarını dinledi.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Ermek Omuraliev (solda) halen Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü (Director of Economic Diplomacy) olarak görev yapmaktadır.