21. TKG programına Rusya Fedarasyonu'nun Tataristan Özerk Bölgesi temsilcisi olarak katılan Bulat Gatin (ortada) 2021 Nisan ayının  ilk haftasında gerçekleştirdiği Özbekistan ziyareti sırasında başkent Taşkent'te dönem arkadaşları Bahodir Mardonov (sol başta) ve İbrahim Muminov (sağda) ile yeniden görüşmekten çok memnun oldu.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. TKG programı katılımcısı Bahodir Mardonov gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

 Bulat Gatin (solda)  dönem arkadaşı İbrahim Muminov'u (sağda) iş yerinde ziyaret derek, bilgi aldı. Arkadaşına bereketli işler ve hayırlı kazançlar diledi. 

21. TKG Programı katılımcısı İbrahim Muminov (sağda) Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir.

Tataristan Cumhuriyeti'nden 21. TKG programı üyesi Bulat Gatin (solda) Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulunduğu sırada Türk-Özbek Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Başkan Yardımcısı ve  Özbek Türk İşadamları Derneği Başkanı Ercan Bulut (sağda) ile tanışmaktan memnun oldu.

TOBB tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Tataristan'dan katılan Bulat Gatin toz boya ve gümüş metal alaşımlar şirketlerinin bayiliğini yapmaktadır.