22. TKG Programına Bulgaristan'dan katılan Oktay Fikret Ramadan (solda), Seyhan Sali Myumyun (ortada) ve 16. TKG üyesi Myumyun Myumyun (solda) 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü karayolu ile İstanbul'a gelerek, TKG-Ortak Yatırım Projesi toplantısına katıldı. 

Bulgaristan'dan 22. TKG üyesi Oktay Fikret Ramadan ZP Oktay Ramadan firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Şirket serada ve açık alanda sebze üretimi yapmaktadır ve toptan ve perakende taze meyve sebze ticareti ile uğraşmaktadır. Ayrıca Haskovo şehrinde spor salonu işletmektedir. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir.

Bulgaristan'dan 22. TKG üyesi Seyhan Sali Myumyun Djenny line aile şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Şirket tekstil sektöründe faaliyet göstermekte ve spor giyim üretimi yapmakta, perakende ve toptan tekstil ürünleri ticareti ile uğraşmaktadır. Ayrıca, Haskovo şehrinde iki restoran ve iki spor sahası işletmektedir. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir. 

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi Myumyun Sali Myumyun spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 


22. TKG üyeleri Moldova'dan Vladimir Rotari (sol başta), Rusya Federasyonu temsilcisi Ural Iumagulov (soldan 3.) Bulgaristan'dan Seyhan Sali Myumyun (soldan 2.), Oktay Ramadan (soldan 4.), Azerbaycan'dan Elchin Babayev (sağdan 2.) ve 16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Myumyun Sali Myumyun (sağ başta) topantıdan sonra hatıra fotoğrafında buluştu.

22. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan Gyursel Remziev İngilizov ortak yatırım projesi geliştirilmesii için yaklaşık 1,5 yıllık süreçte çok çaba sarfetti, şirket kuruluşu için özel gayret seferber etti.

Gürsel İngilizov ayakkabı sektöründe faaliyet göstermektedir. Ingiliz Group LLC Firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Bulgaristan'da 2 fabrikanın yanı sıra İzmir'deki fabrika ile toplam 3 fabrikada  ayakkabı, kalıp, taban astarı ve jurdan taban üretmektedir.


22. TKG programına İran'dan katılan Reza Porazim (ortada) Dr. Nikk şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Gıda, tarım, ithalat, ihracat ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Tebriz Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası üyesidir. 


22. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'dan katılan  Ural Iumagulov  Türkiye'de sera kurularak gül yetiştirilmesi projesini  desteklemektedir.

Ural Iumagulov petrol ve gaz sektöründe faaliyet gösteren,  üretim ticaret ve tedarik işleri yapan Eurasia PetroTech Ltd. şirketinde üst düzey yöneticidir.  Şirket,  Türkiye’den başta mobilya olmak üzere, çeşitli ürünler ithal etmektedir. ABC Girişimcilik Derneği üyesidir.


22. TKG programına Moldova'dan katılan Vladimir Rotari Bizim Art firmasının sahibidir. Serada üretim yapmaktadır.


Vladimir Rotari (solda) ve Ural Iumagulov (sağda) toplantıdan sonra İstanbul'da kalarak birlikte vakit geçirdi.


TOBB tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na ondokuz ülkeden kırkdokuz katılımcı iştirak etmiştir.