20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan Dr. Dowran Orazgylyjow (sağ başta) 2. "Küresel  Medya Konferansı'" sırasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar (soldan 2.) ile tanışmaktan çok memnun oldu.

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Medya Çalıştayı ve Ödül Töreni’ni kapsayan küresel buluşmanın ikincisi 27-30 Ekim  2022 tarihleri arasında Alanya’da  Lonicera World Otel Balo Salonu'ndaki Gala Yemeği ve Ödül Töreni düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programı katılımcısı Dr. Dowran Orazgylyjow Küresel medya Konferassına katılmak üzere Alanya'ya eşi ve çocukları ile birlikte geldi.

Konferansın ardından ailesi il birlikte Mersin'in Erdemli ilçesinde  Eftelya Marina Resort otelde tatil yaptı.

20. Türkçe Konuşan Girişimeciler Programı katılımcısı Dr. Dowran Orazgylyjow Türkmenistan pazarında iş yapan Türk ve yabancı şirketlere hukuk, yönetim, muhasebe konularında hizmet sunan, medya, tercüme, eğitim ve insan kaynakları konularında faaliyet gösteren, “Atavatan Türkmenistan” internet gazetesini yayınlayan şirketler grubu sahibidir.