8. TKG üyesi Bora Öztelcan (sağdan 2.) ve 21. TKG üyesi Mehmet  soldan 4.) 17 Şubat 2022 Perşembe günü Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen  Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100. yönetim kurulu toplantısı sırasında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu   ile görüştü. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2004 yılında kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100. yönetim kurulu toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu Berlin’deki toplantı sonrası bu yapıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

​Yönetim Kurulu’nun 100. olağan toplantısının gerçekleştirilmesi vesilesiyle TD-IHK Yönetim Kurulu üyeleri ile Oda’nın kurucuları olan TOBB Başkanı  M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Martin Wansleben Berlin’de bir araya geldi.

TD-IHK web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.


8. TKG programı katılımcısı Bora Öztelcan (sağdan 3.) TD-IHK- Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO)  Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır. 

TOBB tarafından 2-18 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen 8. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Bora Öztelcan Almanya'da çeşitli Türk şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra  2020 yılında lojistik şirketini satın alarak, kendi iş yerinin sahibi oldu. Bu şirket aynı zamanda inşaat malzemeleri dağıtımı ile ilgilenmektedir. 

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

21. TKG  Programı'na Almanya'dan katılan Mehmet Kocagöl (sağda) anahtar teslim inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası, iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir. TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.

TOBB tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenmiş, programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.