TOBB tarafından düzenlenen 12. TKG programına Almanya temsilcisi olarak katılan Süreyya İnal (soldan 5.) ve 8. TKG programı katılımcısı Bora Öztelcan (sağdan 4.) 29 Kasım 2019 Cuma günü gerçekleşen Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası TATSO Genel Kurulu seçimlerinde yönetim kurulunda görev aldılar.


22. TKG programı katılımcısı Mehmet Kocagöl (sağdan 4.) TATSO Genel Kurulunda yönetim kurulu yedek üyeliğine seçildi. 

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 14. Olağan Genel Kurulu’na katılmak üzere Berlin’e giden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu  28. 11.2019 tarihinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına oda ve borsa yöneticileri ile birlikte katıldı. 

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan istişare toplantısı haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

TATSO  Yönetim Kurulu görevine seçilen 12. TKG üyesi Süreyya İnal (soldan 4.) ve 8. TKG programı katrılımcısı Bora Öztelcan  (soldan 5.) 28 Kasım 2019 Perşembe günü istişare toplantısının ardından düzenlenen akşam yemeğinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na Almanya'da kendi şirketini kuran Türklerin ekonomideki yeri konusunda hakkında bilgi sundu. 

TOBB tarafından 2-18 Mayıs 2018 tarihinde Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine  Almanya'dan katılan Bora Öztelcan İstanbul erkek lisesi mezunudur. Almanya'nın Düsseldorf kentinde Norm Civata şirketinin genel müdürü olarak görev yaparken, 2020 yılında lojistik şirketini satın alarak, kendi şirketinin sahibi olmuştur.

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan Süreyya İnal mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Mehmet Kocagöl anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası, iş yeri ve yap sat konutlar üreten şirket sahibidir. TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.