22. TKG programına Afganistan'dan katılan Bismillah Hamdard (solda) ağabeyi Najeebullah (ortada) ile birlikte 2021 yılı Ocak ayının son günlerinde iş bağlantıları için Özbekistan'a gidince dönem arkadaşı Erkin Shermanov (sağda) ile buluştu.

Bismillah Hamdard Peshgam Asia Turkman LTD adlı aile şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Değirmencilik ve un sektöründe faaliyet göstermektedir. Un fabrikaları sahibidir. Belh Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası üyesidir.

Erkin Shermanov tarımsal üretim ve hayvan yetiştiriciliği konularında faaliyet gösteren Humayun Uralov şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket kendi çiftliklerinde pamuk, buğday, meyve, sebze yetiştirmekte,  et ve süt üretimi yapmaktadır. Özbekistan Çiftçiler Birliği üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur,  Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na ondokuz ülkeden kırkdokuz katılımcı iştirak etmiştir.