21. TKG üyesi Mehmet Kocagöl (soldan 2.) Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer'in (sağdan 2.) 1 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşen Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretine katılarak, Başkonsolos'un  etkin iletişim kurma çabalarını kutladı.  

TOBB  tarfından düzenlenen 21. TKG programına Almanya'dan Katılan Mehmet Kocagöl  Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2020 yılında yapılan seçimlerinde Oda Meclis Üyesi olmuştu.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Mehmet Kocagöl  (soldan 2.) anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası , iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir.  TİDHK, DTGB TDK  üyesidir. 

Ziyarete ait farklı fotoğraflara ulaşmak için Mehmet Kocagöl'ün  facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Almanya'da yayınlanan Bizim Haber sitesindeki ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Frankfurt Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş, programa on altı ülkeden kırkk yedi katılımcı iştirak etmiştir.