Bulgaristan'dan 18. TKG programı katılımcısı Edis Emre (solda) 23 Haziran 2020 tarihinde T.C. Sofya Ticaret Müşaviri Sinem Taştan’a (sağda) sahibi ve üst düzey yöneticisi olduğu Ves Emrelini ayakkabı fabrikasını gezdirerek, üretim süreci ve ayakkabı modelleri hakkında bilgi  sundu.

Edis Emre TC.Sofya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirinin şirketini ziyaret ederek destek vermesinden memnun oldu. 
 

Edis Emre (soldan 3) T.C. Sofya Ticaret Müşaviri Sinem Taştan’a ürettikleri rahat ve konforlu ayakkabı modelinin 15-17 Şubat 2020 tarihlerinde İtalya'da düzenlenen Comfort Shoes Micam Milano Fuarı kapasamında gerçekleşen defilede ayakkabı sektörünün ileri gelenlerinin beğenisine sunulduğunu anlatarak, bu moodelin üretiminde kullanılan direk enjeksiyonlu, çift robotlu ve 24 istasyonlu desma makinasının çalışmasını gösterdi. 



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG programına  Bulgaristan'dan  katılan Edis Emre ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES Ltd. şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Başkan Yardımcısıdır.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmi bir ülke ve beş özerk devletten kırk altı girişimci katılmıştır