TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG programına Sırbistan'dan katılan Enes T. Melic İstanbul'da Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından 12-15 Ekim 2022 tarihleri arasında 27. kez düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'na eşi ile birlikte katılarak, yararlı görüşmeler yaptı ve verimli bağlantılar kurdu.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı ve Food-Tech Fuarı, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 1100 ‘den fazla katılımcıya ev sahipliği yapan fuara ilginin çok büyük olduğu gözlemlenirken, katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından dört gün boyunca sayısız iş anlaşması imzalandı.

Her yıl ambalaj sektörünün önemli markalarını ve sektör profesyonellerini bir araya getiren, gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları için bölgenin önemli buluşma noktası Food-Tech ve Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliğiyle düzenlendi. Avrasya Ambalaj Fuarı’nda 13.000‘i yabancı olmak üzere toplam 130 ülkeden 72,000 profesyonel ziyaretçi ağırlandı. Katılımcı ve ziyaretçiler sayısız iş anlaşmasına imza atarken, Avrasya Ambalaj Fuarı sektörün ihracat potansiyeline de önemli katkı sağladı.

Avrasya Ambalaj Fuarı hakkında ayrıntılı  bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

Enes T. Meliç'in fuar ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

13. TKG üyesi Enes T. Melic (solda) Bosna-Hersek'in kuzey bölümünde yer alan Teşanya ilçesinde 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde açılan Uluslararası Ticaret Fuarı'na katılarak, stant kurdu ve şirketinin tanıtımını yaptı.

Enes T. Meliç, Ticaret Fuarında açmış olduğu tanıtım standını ziyaret eden konuklara şirketi hakkında bilgi sunarken, ürünlerini de ikram etti.

13. TKG üyesi Enes T. Melic'in  Tesanj Ticaret Fuarına ait izlenimlerine arkadaşımızın facebook hesabına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 


Enes T. Meliç  (sol başta)  ve eşi  20 Eylül 2022 tarihinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Altina'da düzenlenen ürün tanıtım etkinliğine katılarak, yararlı bağlantılar kurdu.   

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  Enes T.  Melic gıda sektöründe faaliyet gösteren tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir.