21. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Stavropol Bölgesi Kurskaya şehrinden katılan Yasha Mardaliev (sağdan 2.) dönem arkadaşları Azamat Alymkulov (sağ başta) ve Adylbek Turdubayev'i (sol başta)  18 Ağustos 2022 Perşembe günü  Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te ziyaret etti.

Yasha Mardaliev genel ticaret ve catering alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Azamat Alymkulov Bişkek Tekstil Geliştirme Merkezi yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Kırgızistan temsilcisi olarak 21. TKG Programına katıldığı sırada konfeksiyon makineleri ile  tekstil ticareti yapan şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktaydı.  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği ve Avrasya İş Kulübü üyesidir.

Adylbek Turdubayev plastik boru, plastik ve metal aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde gerçekleşmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.