TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'dan katılan İlia Stoianov  2021 yazında eşi ve çocukları ile Türkiye sahillerinde tatil yapmaktan memnun oldu.

20. TKG üyesi İlia Stoianov Gagvuzya Özerk Cumhuriyeti'nde gıda sektöründe faaliyet gösteren, kuruyemiş üretimi, ihracatı ve ithalatı yapan Slavena lux şirketinde üst düzey yöneticidir. Ayrıca kesimhane ve et üretim şirketi sahibidir. Üniversite öğrenimini Ankara'da yapmış, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir.


20. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Egemen Güner  Serbest (solda) 2021 yaz mevsiminin sonunda Bodrum sahilinde tatil yaptı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'ın Haskovo kentinden katılan Egemen Gyuner Serbest turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir. Programdan sonra Türkiye'den nargile tütünü markasının Bulgaristan temsilciliğini almıştır.  

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Mediha Salihova Zaimova  17-20 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenen kültürel etkinliğe çocuk folklor grubu ile katılddı. 

20. TKG üyesi Mediha Salihova Zaimova Rodoplarda Dostluk ve Kültür Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır. Dernek olarak  Paşmaklı bölgesinde yaşayanlar için Türkçe dil eğitimleri ile Türkiye tanıtım turları düzenlemektedirler. Her iki ülkede düzenlenen folklor festivalleri,  bölgesel şenlikler ve geleneksel kültür günlerine katılarak Türk kültürünü tanıtma ve yaşatma faaliyetlerini sürdürmektedirler.


20. TKG programına Tacikistan'dan katılan Parvina Sayfulloeva 2021 Ağustos ayında oğlu ile birlikte gerçekleştirdiği  İstanbul ziyaretinde Sirkeci'de  bulunan Demiryolu Müzesi'ni de ziyaret etti.    

20. TKG programı katılımcısı Parvina Sayfulloeva gıda sektöründe üretim, temsilcilik ve işletme  konularında faaliyet gösteren şirketlerde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Tacikistan Genç İşadamları Derneği ve Tacikistan SABO Vakfı üyesidir. Başkent Duşanbe'de yaşamaktadır.

Parvina Sayfulloeva'nın İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğrafarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu llinkten ulaşmak mümkündür.