7. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan Muhit İnce  (sol başta) 1 Şubat 2022 Salı günü  Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde 

Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk'e  bağlılığını ve saygılarını ziyaretçi defterine not düştü.

TOBB Konferans salonunda 2 Şubat 2022 Çarşamba günü Cumhurbaşkanının katılımıyla gerçekleşen TÜGİK Genel Kurul toplantısı haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

TÜGİK Genel Kurulu hakkında  farklı bir habere bu linkten ulaşılmaktadır.

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Muhit İnce (önde, sağda) Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak  görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 7. TKG programına yirmi ülkeden otuzdört girişimci katılmıştır.