TKG programına Kuzey Makedonya'dan katılan 7. TKG üyesi Sait Umer ve 19. TKG programıcısı Hasan Umer kardeşler Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde 7-9 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenen Prime Expome 2021 fuarında stant kurarak ürün tanıtımı yaptı.

Privete Label (özel marka) konseptinde düzenlenen  fuaralr orta ve küçük üreticiler için Global çaplı alıcılarla tanışma, yeni işbirlikleri kurma ve büyüme fırsatları sunmaktadır.


7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kuzey Makedonya'dan katılan Sabit Umer (solda)  ve 19. TKG programı katılımcısı kardeşi Hasan Umer (sağda) birlikte ürettikleri temizlik bezi ve bulaşık süngeri markasının  uluslararası pazarda tüketicilere tanıtmak ve pazar payını artırmak amacıyla fuarlara katılmanın önemine inanmaktadırlar. 

TOBB tarafından 8-30 Ekim  2007 tarihleri arasında, Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen  7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 20 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 34 katılımcı iştirak etmiştir.


TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na Kuzey Makedonya'dan katılan Hasan Umer temizlik malzemesi (bulaşık süngeri, temizlik bezleri, yer bezleri, sünger vb) üretimi yapan ve tüm Balkan ülkelerine ihraç etmekte olan  aile şirketinde ortak ve yöneticidir.