TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan Rusmin Hrnjic  (solda) "Arıcılık" sektöründe danışmanlık hizmeti vermektedir.


Rusmin Hrnjic Bosna Hersek'te bal üretimi ve bal ticareti yapan şirketler için Türkiye'den bal satın almak başta olmak üzere,  bal üretiminde ve arıcılık sektöründe gerekli her türlü malzeme ve ekipmanın temin edilmesi konularında sektördeki şirketlere doğru bağlantıları kurmaları için yardımcı olmaktadır. 

20-25 Haziran Haziran 2020 tarihlerinde İstanbul ve çevresindeki arıcılık sektörü için malzeme temin eden şirketleri ziyaret eden Rusmin Hrnjic  yeni bağlantılar kurmaktan memnun oldu.  

TOBB tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Rusmin Hrnjic (sağda), şirket kuruluşu, oturma ve çalışma izinleri alınması, tercüme hizmetleri verilmesi  konularında faaliyet gösteren danışmanlık şirketi sahibidir.

21. TKG programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenmiş, on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.