TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına İran'dan katılan Amin Rajabpour Moghaddam  (sağdan 2.) önceki Meşhed Konsolosu Serdar Bıçak (sol başta) ile birlikte 10 Ocak 2022 Pazartesi günü akşam saatlerinde TOBB'u ziyaret etti.

21. TKG üyesi Amin Rajabpour Moghaddam  (sağ başta) Almanya ve Hollanda ziyaretinden sonra  İstanbul, Çorum ve Ankara'da temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldi. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerini kapsayan TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenmiş ve bu programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.

21. TKG programı üyesi Amin Rajabpour Moghaddam (sağ başta) Horasan kökenlidir. Avşar Türküdür. Uluslararası fuar ve sergiler düzenleyen, ticari heyetler oluşturan, dış ticaret konularında danışmanlık hizmeti veren, ayrıca çelik ürünleri, gıda ve tarım ürünleri ticareti yapan, turizm konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD İran, İran-Türkiye Ortak Odası,  İran Ticaret, Sanayi ve  Madenler Odası, İran Kooperatif Odası üyesidir.